Tenis: Victorie a germancei Angelique Kerber în turneul WTA de la Birmingham

Tenis: Victorie a germancei Angelique Kerber în turneul WTA de la Birmingham

Turneul feminin de tenis pe iarbă de la Birmingham (Anglia), competiție din cadrul circuitului WTA, cu premii totale în valoare de 665.900 dolari, s-a încheiat cu victoria jucătoarei germane Angelique Kerber, care a învins-o cu 6-7 (5/7), 6-3, 7-6 (7/4) pe Karolina Pliskova din Cehia, în finala disputată duminică.

Kerber (27 ani), cap de serie numărul 4, s-a impus în 2 ore și 16 minute de joc în partida cu Pliskova (nr.6), la finalul căreia și-a trecut în palmares al șaselea titlu WTA din carieră și al treilea cucerit de la debutul acestui sezon, după cele de la Charleston (SUA) și Stuttgart (Germania). Învingătoarea a fost recompensată cu un cec în valoare de 124.000 dolari și 470 de puncte WTA.

Românca Simona Halep, principala favorită a turneului de la Birmingham, s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă vineri, cu 2-6, 6-0, 7-6 (7/4), de Kristina Mladenovic (Franța). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”