Ultimele ore de mercato: Steaua îşi reface lotul pentru Liga Europa. Cine pleacă, cine a venit şi cu cine se negociază

Ultimele ore de mercato: Steaua îşi reface lotul pentru Liga Europa. Cine pleacă, cine a venit şi cu cine se negociază

Perioada de transferuri se încheie luni, la miezul nopţii, iar trei stelişti îşi negociază acum plecările din Ghencea. Latovlevici e în discuţii avansate cu Dinamo Zagreb pentru un transfer de un milion de euro, Chipciu are mai multe oferte, iar antrenorul Costel Gâlcă a făcut un anunţ în privinţa lui Tănase: „E posibi să plece, din ce ştiu eu“.

Totuşi, campioana e activă şi la capitolul achiziţiilor. Fundaşul Paul Papp a fost împrumutat de la Chievo până la finalul sezonului, iar Alex Bourceanu s-a întors şi el în Ghencea în condiţii similare. Vândut la Trabzonspor, în iarnă, pentru 1,3 milioane de euro, „Gladiatorul“ va juca la Steaua până la finalul acestui sezon. Mijlocaşul de 29 de ani e accidentat acum, însă, în curând, va fi refăcut sută la sută.

Altfel, atacantul Raul Rusescu a ajuns, duminică, la Bucureşti, pentru a-şi negocia revenirea în Ghencea. Fostul golgheter al Stelei ar urma să fie împrumutat de la Sevilla, spaniolii fiind de acord cu cedarea vârfului în Liga I. Singura doleanţă a ibericilor e ca Steaua să achite cea mai mare parte din salariul lunar al lui Rusescu: 45.000 de euro. De aceea, revenirea lui Rusescu la Steaua e condiţionată de acceptarea unei micşorări salariale de către jucătorul de 26 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…