Un fotbalist de la Beşiktaş a fost împuşcat în Turcia

Un fotbalist de la Beşiktaş a fost împuşcat în Turcia

Incidentul s-a petrecut într-un club de noapte, unde Gökhan Töre şi câţiva coechipieri de-ai săi petreceau după ultimul meci al echipei, cu Fenerbahçe (1-1), potrivit Goal . Presa turcă scrie că fotbalistul lui Beşiktaş a fost victima întâmplătoare a unui conflict care a degenerat. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, iar oficialii formaţiei la care activează au declarat că este în afara oricărui pericol:

„Jucătorul nostru a fost rănit la umăr de un bărbat care se certa cu prietena lui, într-un club de noapte. Glonţul l-a accidentat pe Gökhan Töre şi i-a rănit pe alţi cinci oameni. Fotbalistul nostru nu are nicio legătură cu atacatorul. Urmează să fie operat la umăr şi sperăm ca săptămâna viitoare să fie din nou la antrenamente“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un portar din Africa a murit după ce a fost călcat pe cap de un adversar

Un fost jucător de la Steaua a murit într-un accident de maşină

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…