Un fotbalist din Austria a fost suspendat pentru 70 de meciuri

Un fotbalist din Austria a fost suspendat pentru 70 de meciuri

Un fotbalist din Austria a fost suspendat pentru 70 de meciuri după ce l-a agresat pe arbitru la un meci din liga a cincea disputat la 30 august, a anunţat, joi, Federaţia Austriacă de Fotbal, citată de AFP.

Un fotbalist din Austria a fost suspendat pentru 70 de meciuri (imagine: Shutterstock)

"Suspendarea de 70 de meciuri este fără precedent după informaţiile noastre, dar este proporţională cu gravitatea faptelor. Arbitrul a fost spitalizat cu buza spartă, iar meciul a fost întrerupt. Conform statului, pentru fapta comisă jucătorul putea primi până la 108 meciuri de suspendare", a declarat Horst Scherl, purtătorul de cuvânt al federaţiei.

Jucătorul echipei SK Rum, Ismail Gunduz, l-a lovit cu capul în faţă pe arbitru, după ce acesta i-a acordat al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat în minutul 86 al partidei cu formaţia SPG Innsbruck West. Meciul a fost întrerupt în minutul 86, la scorul de 3-2 pentru SPG Innsbruck West.

Ismail Gunduz, în vârstă de 26 de ani, a fost exclus din lotul echipei SK Rum şi a fost amendat cu 257 de euro.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...