Usain Bolt stabileşte un nou record mondial pentru cursa indoor de 100 de metri

Usain Bolt stabileşte un nou record mondial pentru cursa indoor de 100 de metri

Atletul jamaican nu a avut nicio problemă în acestă probă. Bolt a dominat cursa cu autoritatea, deţinătorul recordului lumii, 9,58 secunde, devansându-i pe ceilalţi competitori în mod clar. Prin timpul scos sâmbătă, jamaicanul a îmbunătăţit cel mai bun timp pentru cursele indoor de 100 de metri, precedentul record fiind deţinut de namibianul Frankie Fredericks, 10,05, în 1996.

Acoperişul stadionului din capitala Poloniei a fost tras sâmbătă, din cauza ploii. A fost doar a doua cursă a sezonului pentru sprinterul din Caraibe, care n-a coborât sub 10 secunde pe Copacabana, acum două săptămâni, când a scos un timp de 10,06.

Bolt va alerga joi, la Zurich, într-o reuniune la care i-a invitat să participe pe toţi cei 8 finalişti de la Campionatul European. Printre aceştia este şi românul Cătălin Cîmpeanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...