Veste PROASTĂ pentru Gabi Tamaş

Veste PROASTĂ pentru Gabi Tamaş

Paul Dickov, tehnicianul lui Doncaster Rovers, a lasat sa se inteleaga faptul ca nu se va mai baza pe fostul international roman decat in cazuri de urgenta.

"Apararea noastra se descurca foarte, foarte bine. Va fi greu sa fac schimbari in linia defensiva", a spus Dickov pentru presa engleza, citata de ziare.com .

Tamas, care lipseste de ceva timp din cauza unei fracturi de pomete aparuta in conditii inca neelucidate, este gata sa revina la antrenamentele echipei din liga secunda engleza.

"Desigur, revenirea lui va creste concurenta din lot si asta nu poate decat sa ma bucure. Va incepe cu cateva alergari usoare si vom vedea cum va evolua. Totul depinde de cat de repede se va vindeca", a mai spus antrenorul.

In urma cu doua saptamani, presa britanica scria ca romanul Tamas a fost implicat intr-o bataie intr-un club de noapte.

La randul sau, clubul Doncaster Rovers anunta ca fundasul "tricolor" este indisponibil din cauza unei accidentari - o fractura de pomete - dar si initierea unei anchete interne cu privire la informatiile din presa.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...