Veste proastă pentru handbalul românesc: Oana Manea s-a accidentat grav

Veste proastă pentru handbalul românesc: Oana Manea s-a accidentat grav

Incidentul s-a petrecut cu ocazia unui meci amical disputat între CSM București și HC Dunărea Brăila (32-27) la Sala Polivalentă din București. La un moment dat, sportiva s-a prăbușit la pământ ținându-se de unul dintre genunchi și țipând de durere, momentul marcându-i puternic și pe spectatorii prezenți în sală.

Pivotul naționalei feminine, care a semnat cu echipa din Capitală la începutul lunii martie după o experiență nereușită la campioana Sloveniei, RK Krim Mercator Ljubljana, a ieșit de pe teren pe targă. Imediat, medicii au decis transportarea sportivei de urgență la spital, primele pronosticuri vorbind în cel mai bun caz de o afecțiune a meniscului. Cum genunchiul Oanei Manea s-a umflat foarte tare, doctorii se tem de o ruptură completă de ligamente încrucișate.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!