VIDEO Real, victorie istorică, 8-2, în deplasare, cu Deportivo. Hattrick Ronaldo, supergol Rodriguez

VIDEO Real, victorie istorică, 8-2, în deplasare, cu Deportivo. Hattrick Ronaldo, supergol Rodriguez

La pauză, galacticii conduceau "doar" cu 3-0, toate golurile fiind marcate în ultimul sfert de oră al primei reprize, prin Ronaldo, de două ori (29, 41) şi James Rodriguez (36), cu o reuşită senzaţională.

 Galicienii au redus din diferenţă, dintr-un penalty transformat de Medunjanin (51), apoi "albii" au punctat de trei ori prin Bale, cu o "dublă" (66,74), şi acelaşi Ronaldo (78), la cel de-al 27-lea hattrick din carieră şi cel de-al nouălea reuşit într-un meci jucat în deplasare. 

 Toche (84) a marcat pentru 2-6, apoi a ieşit la rampă Javier "Chicarito" Hernandez, vârful împrumutat de la Manchester United, care a înscris şi el o "dublă", în finalul partidei (88, 90+2), primele sale goluri în tricoul madrilenilor. 

 S-a încheiat 8-2 pentru Real, primul meci în care "galacticii" marchează opt goluri în deplasare, într-un meci din campionat!

Performanţa a mai fost realizată, în La Liga, de către FC Barcelona, Athletic Bilbao, Valladolid şi... Deportivo La Coruna

 Golul lui James Rodriguez


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…