VIDEO Stoican, domn în faţa camerelor de luat vederi, „câine turbat“ în vestiar: cum l-a luat la înjurături pe arbitru

VIDEO Stoican, domn în faţa camerelor de luat vederi, „câine turbat“ în vestiar: cum l-a luat la înjurături pe arbitru

Dinamo e neînvinsă după cinci etape, dar nici nu mai bate pe nimeni. După două rezultate de 1-1 cu Târgu-Mureş şi Ceahlăul, a venit un 0-0, la Chiajna, cu Concordia.

Unul dintre cele mai slabe meciuri din acest început de campionat a furnizat scene jenante după fluierul final. Deşi pozează într-un antrenor elegant, cu un discurs echilibrat în faţa camerelor de luat vederi, Flavius Stoican şi-a arătat faţa de om „turbat“ în tunelul ce duce spre vestiare. Eliminat de arbitrul Istvan Kovacs, antrenorul dinamovist l-a aşteptat pe central, iar când l-a văzut s-a dezlănţuit la adresa sa.

„Pele, zici că eşti Dumnezeu! Pele, d-aia nu arbitrezi nicăieri. Numai fiţe ai în tine! Hooo, băi băşitule...Dai ofsaid de la adversar, băi leşinatule! Te uiţi de zici că eşti miliardar, te vezi patron de club, leşinatul dracului! D-aia te înjură lumea“, a strigat Stoican la Kovacs, totul fiind filmat de Look TV. În replică, centralul a spus: „Hai, mai zi-mi, mai zi-mi, că scriu tot în raport“.

E recidivist

Ulterior, când s-a mai calmat, Stoican a încercat să-şi explice ieşirea nervoasă. „M-a deranjat că arbitrul a oprit meciul pentru scandări ale oamenilor din tribună, cu câteva minute înainte de final. A vrut să iasă în evidenţă cu lucruri mărunte. Aroganţa lui n-are limite. L-am întrebat doar de ce a oprit jocul. Nu trebuia să procedez aşa, să-i cer explicaţii, recunosc greşeala, dar nici nu pot să rezist la infinit când văd atâta aroganţă, de parcă el conduce România“, a spus Stoican la Digi Sport.

Cum tehnicianul roş-albilor a fost eliminat şi în martie, într-un 2-2 cu Petrolul, el e considerat recidivist şi va primi o suspendare de minimum două etape. Şi directorul sportiv al „câinilor“, Cristi Bobar, riscă să fie pedepsit, fiindcă, la rândul său, l-a certat pe Istvan Kovacs.

VEZI CE I-A ZIS STOICAN LUI KOVACS LA VESTIAR

Alt episod controversat: eliminarea lui Matei

Dinamo s-a obişnuit să încheie în zece partidele conduse de Istvan Kovacs la centru. Sâmbătă, Lazăr a văzut „roşu“ în minutul 75. În turul campionatului trecut, centralul din Carei i-a arătat „roşu“ lui Cosmin Matei, în minutul 80 al meciului Astra – Dinamo 2-1. Atunci, mijlocaşul a fost trimis la cabine, întrucât a aplaudat în timp ce galeria bucureştenilor striga „Afară, afară, cu ungurii din ţară“, aluzie la Istvan Kovacs, care e e etnie maghiară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina