VIDEO Stupoare în Ghencea: Steaua-Vaslui 0-1. Moldovenii au declanşat bomba, provocându-i campioanei prima înfrângere în acest sezon

VIDEO Stupoare în Ghencea: Steaua-Vaslui 0-1. Moldovenii au declanşat bomba, provocându-i campioanei prima înfrângere în acest sezon

Partida din Ghencea, dintre Vaslui şi Steaua, a fost cât pe ce să nu se dispute, deoarece jucătorii oaspeţi au vrut să boicoteze meciul din cauza că sunt neplătiţi de mai bine de jumătate de an . Până la urmă, formaţia moldavă a venit la Bucureşti, reuşind o prestaţie excelentă pe terenul campioanei en-titre.

În semn de protest faţă de restanţele salariale, jucătorii Vasluiului au ieşit mai târziu cu 10 minute de la cabine, ceea ce a întârziat startul partidei. Deşi joacă de luni bune pe burta goală, oaspeţii au contracarat perfect jocul Stelei şi au practicat un joc pe contra-atac, care s-a dovedit foarte eficient.

Pe o ploaie mocănească, unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 85, după o fază colectivă de contra-atac, când Antal a făcut slalom printre fundaşii Stelei şi l-a găsit la limita ofsaidului pe Mike Temwanjera, iar atacantul de culoare l-a executat cu sânge pe portarul Niţă. Pe lângă golul marcat cu cinci minute înainte de final, Vasluiul a mai avut câteva mari ocazii la scorul de 0-0, dar imprecizia lui Antal şi a aceluiaşi Temwanjera a făcut ca scorul să se modifice doar o dată.

De partea cealaltă, Steaua a ratat cea mai mare ocazie prin Prepeliţă, care a trimis mingea cu capul în bară, în minutul 67. Pe lângă alte câteva şarje ofensive, Steaua a părut o echipă debusolată, fără orizont, incapabilă să-şi mai subordoneze adversarul, aşa cum o făcea până nu demult.

La finalul acestei confruntări, câştigată cu 1-0, Vasluiul a pus capăt invincibilităţii Stelei în această ediţie de campionat. Trupa lui Ciobotariu luptă în continuare pentru a prinde un loc de cupe europene, avându-le ca adversare indirecte pe Dinamo şi Pandurii Târgu Jiu. De partea cealaltă, Steaua bifează al doilea meci consecutiv fără gol marcat, după remiza albă de la Timişoara, situaţie care demonstrează că trupa din Ghencea traversează cea mai proastă pasă de când echipa a fost preluată de Laurenţiu Reghecampf.

În plus, de înfrângerea din această seară ar putea profita Astra Giurgiu, care, în cazul unei victorii cu Concordia Chiajna, în această etapă, se va apropia la şase puncte de lider şi poate spera din nou la titlu.

Steaua: Fl. Niţă - Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pîrvulescu - Pintilii, N. Stanciu - Chipciu, Keşeru, Cr. Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Vaslui: Cerniauskas - Bahia, Ortiz, Balaur, Muşat - Razzotti, Madson -Antal, Abelairas, Viveiros - Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

VIDEO Steaua-Vaslui 0-1

CITIŢI ŞI:

Reghecampf după Steaua-Vaslui 0-1: "Am picat în capcana lor!" / Porumboiu: "Vasluiul a fost mult peste Steaua!"

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria