Viorel Păunescu: Dacă există o ofertă bună atunci cred că Piţurcă va pleca

Viorel Păunescu: Dacă există o ofertă bună atunci cred că Piţurcă va pleca

Viorel Păunescu, fost preşedinte al FC Steaua şi apropiat al lui Victor Piţurcă, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că selecţionerul va pleca de la conducerea echipei naţionale dacă va există o ofertă foarte bună din partea grupării saudite Al-Ittihad Jeddah.

Victor Piturca si Viorel Paunescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă oferta de acolo e tentantă sau nu. Eu nu îl sfătuiesc în niciun fel. Ca să fie foarte bine pentru echipa naţională trebuie să fie foarte bine şi pentru el. Probabil că la un moment dat, aşa cum pleacă toţi jucătorii buni din lumea asta, probabil că dacă există ceva foarte bun pentru Victor Piţurcă, atunci cred că el va pleca acolo. Fără să încurce însă echipa naţională", a spus Păunescu, la întoarcerea din Grecia.

Viorel Păunescu a adăugat că astăzi sau marţi vor veni la Bucureşti reprezentanţii grupării Al-Ittihad Jeddah pentru a negocia cu Victor Piţurcă. "S-ar putea să plece, s-ar putea să nu plece. Pentru Piţurcă sigur că există o ofertă de la acea echipă, dar el nu a vorbit cu nimeni până acum, decât cu un intermediar de la Bucureşti. Astăzi sau mâine se pare că vin cei de acolo şi vor discuta direct. Dar el trebuie să îşi lămurească problemele de la echipa naţională, clauzele şi aşa mai departe", a precizat Păunescu.

Presa din Arabia Saudită a scris în ultima săptămână despre o ofertă a grupării Al-Ittihad pentru selecţionerul Victor Piţurcă. Potrivit acesteia, Piţurcă ar urma să părăsească banca tehnică a primei reprezentative după meciul cu Grecia, care avut loc duminică, şi să preia echipa Al-Ittihad.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Așa o fi?

5 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri