Vlad Chiricheş: Nu pot spune că sunt fericit la Tottenham, este greu pentru mine

Vlad Chiricheş: Nu pot spune că sunt fericit la Tottenham, este greu pentru mine

Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat, joi, că nu este fericit la Tottenham Hotspur deoarece nu evoluează pentru gruparea de pe White Hart Lane, informează london24.com.

"Nu ştiu nimic despre ofertele vehiculate, dar pot spune că nu sunt foarte fericit la club, deoarece nu fac parte din lot. Este greu pentru mine, dar cred că pot să-mi îmbunătăţesc jocul şi că voi putea juca", a spus Chiricheş, pentru Sky Sports.

Vlad Chiricheş a fost transferat de Tottenham în vara anului trecut de la Steaua, însă nu a reuşit să se impună în prima echipă, în special după numirea antrenorului Mauricio Pochettino.

Chiricheş se află printre jucătorii despre care se vehiculează că ar putea părăsi pe Tottenham în pauza de iarnă. El ar fi dorit de Juventus Torino, Internazionale Milano, AS Roma şi Arsenal Londra.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…