Wesley a semnat un contract valabil un sezon cu CSMS Iaşi

Wesley a semnat un contract valabil un sezon cu CSMS Iaşi

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, luni, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iaşi.

Wesley (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon", se menţionează pe site-ul oficial al grupării moldovene.

În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din România, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudită), iar de la începutul anului 2014 la formaţia Millonarios (Columbia).

În cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formaţiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira şi Leixoes.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro