Zece jucători de la Real Madrid, supuși unui control antidoping inopinat

Zece jucători de la Real Madrid, supuși unui control antidoping inopinat

Zece jucători din lotul echipei spaniole Real Madrid, între care și starul portughez Cristiano Ronaldo, au fost supuși unui control antidoping inopinat, de sânge și urină, efectuat de reprezentanții Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) în cantonamentul de la Valdebebas.

Alături de Ronaldo, au mai fost testați de către "vampirii UEFA", cum îi numește cotidianul madrilen AS, portarul Iker Casillas, fundașii Fabio Coentrao și Raphael Varane, mijlocașii Sami Khedira, Luka Modric, Toni Kroos și Martin Odegaard, împreună cu atacanții Karim Benzama și James Rodriguez.

Controlorii forului continental au mai testat în două rânduri jucătorii lui Real Madrid, în luna august, înaintea Supercupei Europei, și în decembrie, cu ocazia Campionatului Mondial al cluburilor din Maroc.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu nu este însă singura echipă spaniolă supusă controalelor antidoping inopinate. În luna decembrie au fost testați de reprezentanții UEFA și jucătorii rivalei FC Barcelona, lucru care l-a nemulțumit la momentul respectiv pe argentinianul Lionel Messi, care a postat următorul mesaj pe contul său Instagram: "Zi de doping. Dintre cei cinci aleși, eu am fost unicul care a dat sânge și urină... Rar, nu-i așa?" AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD