ACCIDENT CUMPLIT în Timişoara provocat de un tânăr băut la volanul unui BMW

ACCIDENT CUMPLIT în Timişoara provocat de un tânăr băut la volanul unui BMW

Accident cumplit în Timişoara. / FOTO: www.tion.ro

Șoferul de 21 de ani se îndrepta, în viteză, dinspre podul Michelangelo spre Continental când, la un moment dat, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea, un BMW X5, a ricoșat într-un stâlp de iluminat, pe care l-a pus parțial la pământ, iar apoi într-unul dintre palmierii aflați în scuarul de pe mijlocul drumului, scrie tion.ro.

În urma impactului, două persoane, o fată și un băiat, aflate în mașină au fost grav rănite și transportate în stare de urgență la Spitalul Municipal. Alte trei persoane, inclusiv șoferul, care de asemenea se aflau în mașină, au fost și ele rănite, dar ceva mai ușor, fiind transportate la Spitalul Județean Timișoara. Potrivit medicilor de pe ambulanță, toate cele cinci persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, erau echilibrat hemodinamic și conștiente.

De asemenea, mașina, care avea numere de Constanța, a fost grav avariată în partea din față. Oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest care a indicat o valoare 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul le-a spus polițiștilor că a provocat accidentul după ce a încercat să evite un animal care i-ar fi sărit în față.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”