Argeș: Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări

Argeș: Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări

Polițiștii din Argeș efectuează vineri două percheziții într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă și deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, deschis în urma capturării unui transport de 5.000 de pachete de țigări provenite din Belarus. Una dintre descinderi are loc la sediul unei societăți comerciale, iar cealaltă la domiciliul unei persoane, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

"Acțiunea se desfășoară în continuarea cercetărilor, într-un dosar penal întocmit de Poliția Orașului Mioveni după ce, la data de 7 mai, a fost depistat pe raza de competență un autoturism în care erau transportate 100.000 de țigarete nefiscalizate, de proveniență Republica Belarus", se precizează în comunicat.

Acțiunea polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Argeș beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede