AUDIERI la DIICOT/Remus Truică, Elena Udrea și alte 25 de VIP-uri vor da cu subsemnatul în Dosarul Creditelor BRD

AUDIERI la DIICOT/Remus Truică, Elena Udrea și alte 25 de VIP-uri vor da cu subsemnatul în Dosarul Creditelor BRD

Mai multe vedete ale spațiului public sunt așteptate în cursul zilei de marți la sediul DIICOT. Digi24, care pare că are livrat subiectul, relatează că 27 de persoane vor fi audiate. Printre VIP-uri se numără și Remus Truică și Elena Udrea.

Noi audieri în dosarul creditelor frauduloase de la BRD. 27 de persoane au fost citate să dea explicaţii în această anchetă. Printre aceștia se numără și omul de afaceri Remus Truică dar şi persoane din conducerea băncii. 

Procurorii vorbesc despre credite în valoare de peste 40 de milioane de euro, ce au fost contractate începând din 2008 și până în prezent, la BRD.

Creditele ar fi fost luate fără ca persoanele respective să aibă dreptul să obține sume de bani atât de mari.

Omul de afaceri Remus Truică ar fi obținut milioane de euro de la BRD, pe baza unor garanții fictive și a unor terenuri ce ar fi fost supraevaluate.

Banca a acordat acei bani însă nu a reușit să recupereze ratele. Acestea nu au fost niciodată plătite.

În acest dosar sunt implicați Remus Truică, șoferul său – Cristian Aparaschivei – care a obținut credite de 7 milioane de euro, Sorin Roșca Stănescu, Adrian Sârbu, cei doi fiind audiați săptămâna trecută în acest dosar, fostul vicepreședinte al BRD Sorin Popa, dar și multe alte persoane.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…