Blaga: Dacă ține la România și la partidul lui, Ponta trebuie să-și dea demisia

Blaga: Dacă ține la România și la partidul lui, Ponta trebuie să-și dea demisia

Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la conducerea Guvernului, dacă ține la România și la partidul lui, a afirmat miercuri copreședintele PNL Vasile Blaga, în cadrul unei emisiuni televizate. El a spus că ''problemele'' pe care Victor Ponta le are cu justiția decredibilizează atât țara, cât și PSD, iar ''grija'' premierului de a ''sta agățat de scaunul de la Palatul Victoria'' denotă faptul că nu-l interesează soarta românilor, ci doar a sa.

''Ponta nu are ce căuta în fruntea Guvernului României. (...) Orice om în situația lui și-ar fi dat demisia, dar asta înseamnă să fii bărbat politic'', a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Liderul PNL a opinat că Ponta și-a pierdut autoritatea în propriul partid și că PSD este în momentul de față ''în degringoladă'', fapt demonstrat și de ieșirile publice ale unora dintre reprezentanții marcanți ai acestei formațiuni politice.

Blaga a anunțat că liberalii vor introduce în toamnă, după vacanța parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, fiind pregătiți să preia guvernarea.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro