Borc deține terenuri, câte un apartament la București și Paris și o casă de vacanță la Capelles les Grands

Borc deține terenuri, câte un apartament la București și Paris și o casă de vacanță la Capelles les Grands

Ministrul Economiei, Costin Borc, și-a publicat, vineri, declarația de avere și cea de interese, precizând că deține terenuri, două apartamente, unul la București și altul la Paris, o casă de locuit în Capitală și o casă de vacanță în Franța, dar și bijuterii de aproximativ 15.000 euro.

Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul Guvernului, Borc are trei terenuri intravilan în București și Capelles les Grands, deținute împreună cu Monica Moscu, dar și două terenuri agricole în comunele Gălățeni și Dragalina, moștenire a soției.

Borc are două apartamente, unul de 90 mp în București, primit ca donație în 2011, și unul în Paris, de 148 metri pătrați, achiziționat în 2009 împreună cu soția. În plus, Costin Borc deține o casă de locuit în București și o casă de vacanță la Capelles les Grands, Franța.

Ministrul Economiei mai are un autoturism VW Golf achiziționat în 2015, bijuterii de aur, argint și pietre prețioase de aproximativ 15.000 euro, precum și tablouri din familie sau cumpărate în decursul anilor estimate la 4.000 euro.

Borc are, împreună cu soția și copiii, 12 conturi și depozite bancare, cu 549.020 euro, 16.308 dolari, 1.114.818 lei.

Borc a declarat acțiuni sau părți sociale la LafargeHolcim, FCPI Innovation, Electrica, Nuclearelectrica, Petrom, dar și datorii de peste 380.000 euro la două bănci franceze, scadente în 2020 și 2021.

Ministrul Economiei a mai declarat venituri din salariul de la Eco Gest (parte din Lafarge) de 1.059.797 lei și din închirierea unui apartament de 47.480 euro. Soția are venituri din arendarea terenurilor din Dragalina și Gălățeni de 31.397 lei

Din declarația de interese rezultă că Borc este membru al ProPatrimonio France, membru în comitetul Clubului Societății pentru încurajarea Creșterii Cailor de Rasă, Jockey Club din București. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”