Cioloș, despre retragerea propunerii lui Baciu la MS: Nu vreau să pătez imaginea acestui Guvern

Cioloș, despre retragerea propunerii lui Baciu la MS: Nu vreau să pătez imaginea acestui Guvern

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat luni că l-a retras pe Andrei Baciu, propus pentru Ministerul Sănătății în Cabinetul său, pentru că a aflat unele lucruri despre el ulterior nominalizării și nu dorește să păteze imaginea Guvernului.

"Pentru că sunt niște lucruri pe care dânsul, din păcate, nu mi le-a spus. Dincolo de calități, competențe profesionale și idei, aceste lucruri care au fost semnalate în media sunt pentru mine foarte sensibile și nu vreau să pătez în niciun fel imaginea și integritatea acestui Guvern și de aceea am luat această decizie foarte rapid, imediat ce am aflat. (...) L-am retras pentru că așa am decis eu. Am aflat uitându-mă în presă.

Colegii mei, colaboratorii mei, care urmăresc presa, mi-au semnalat acest lucru și în următoarele cinci minute am luat decizia", a afirmat Cioloș, luni, la Parlament.

Întrebat când a aflat că Baciu este rezident, Cioloș a spus: "Am aflat când am văzut CV-ul.

Eu l-am luat, dincolo de aceste lucruri, pentru experiența pe care am văzut-o, nu am avut aceste detalii în CV-ul pe care mi l-a prezentat, dar am văzut experiența și din discuțiile pe care le-am avut cu el mi s-a părut că sunt anumite idei interesante. Mi-am asumat propunerea și îmi asum și decizia de a-l scoate de pe listă". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...