Cioloș: L-am ales pe Dâncu pentru experiența și vizunea sa, nu pentru că a fost membru PSD

Cioloș: L-am ales pe Dâncu pentru experiența și vizunea sa, nu pentru că a fost membru PSD

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat că l-a propus pentru portofoliul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe sociologul Vasile Dâncu având în vedere experiența și viziunea acestuia, și nu pentru că a fost membru PSD.

"Este fost membru al PSD, dar nu pentru această calitate l-am ales, cât pentru experiența și viziunea pe care o are dânsul pe domeniul pe care i l-am propus. În domeniul Administrației (...) vreau să venim cu un proiect de îmbunătățire a activității acolo, pentru mai multă transparență, eficiență. Pe de altă parte, dânsul, prin activitatea profesională pe care o are, cunoaște bine societatea românească și legătura dintre Guvern și societatea românească mi se pare importantă și cred că va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere", a afirmat Cioloș, duminică, la Palatul Parlamentului.

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat duminică propunerile de miniștri pentru viitorul Cabinet. Vasile Dâncu ar urma să ocupe în Guvernul Cioloș funcția de vicepremier și de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...