Cioloș: Voi păstra aceeași structură a Guvernului

Cioloș: Voi păstra aceeași structură a Guvernului

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a precizat joi că va păstra actuala structură guvernamentală.

"Am avut o discuție cu partidele ca să le prezint prioritățile pe care le avem în vedere, prioritățile mari, pentru că nu o să intrăm în detalii în programul de guvernare. Am vrut să văd care sunt sensibilitățile partidelor politice, fiind conștient că nu o să putem include toate lucrurile în programul de guvernare. Eu lucrez în paralel pe programul de guvernare și pe identificarea viitorilor miniștri. E firesc că va trebui să las timp miniștrilor după ce își preiau portofoliile să vadă ce se poate face", a afirmat Cioloș, la Parlament, după întâlnirea cu reprezentanți ai PND.

Premierul desemnat a adăugat că, fiind vorba de un guvern de tehnocrați, majoritățile se vor realiza în Parlament.

"Sunt conștient, fiind un guvern de tehnocrați, că, dincolo de votul de învestitură, majoritățile se vor constitui în Parlament și vor trebui negociate pentru fiecare proiect major în parte. Asta va presupune un dialog intens cu partidele politice și de aceea am vrut să dau tonul de la început. Voi păstra aceeași structură a Guvernului", a precizat Cioloș.

Miercuri și joi, Dacian Cioloș a avut întâlniri cu liderii PNL, PSD, ALDE, UNPR, UDMR, PSRO, MP pentru discuții despre noul Cabinet și despre programul de guvernare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...