Clubul Rockstadt din Brașov se închide temporar; se înlocuiește buretele de izolare fonică

Clubul Rockstadt din Brașov se închide temporar; se înlocuiește buretele de izolare fonică

Clubul Rockstadt din Brașov anunță că își suspendă temporar activitatea, pentru o perioadă de zece zile, în care se vor efectua lucrări de renovare, după ce s-a constatat că izolarea fonică a fost făcută cu același material care a fost folosit și la clubul Colectiv din București.

"Ca o reacție imediată a celor întâmplate la București, am decis reevaluarea condițiilor de siguranță aflate în clubul Rockstadt. Deși clubul dispune în acest moment de căi de ieșire în caz de urgență, hidrant și stingătoare, la o analiză amănunțită asupra buretelui de izolare fonică s-a constatat că acesta face parte din aceeași categorie de burete folosită în Colectiv", se arată într-un postare pe pagina de Facebook a clubului.

Potrivit postării, pe timpul cât activitatea va fi suspendată, clubul va intra în renovare pentru înlocuirea buretelui cu un altul ignifug și, în plus, va fi montat un sistem de stingere a incendiilor cu sprinklere.

"În acest sens, vom intra în renovare pentru a înlocui întreaga suprafață de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, în club va fi montat un sistem de stingere cu sprinklere, în conformitate cu reglementările europene aflate în vigoare. Nu în ultimul rând, dorim să menționăm că luăm absolut toate măsurile de prevenție aflate în actuala legislație și, mai mult, instalăm și alte măsuri pentru a fi absolut siguri că niciodată nu ne vom afla în tragica situație petrecută la București", se mai arată în postarea de pe Facebook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit