Constanţa: Un mort şi cinci răniţi după ce un Logan a lovit un microbuz cu călători şi a luat foc

Constanţa: Un mort şi cinci răniţi după ce un Logan a lovit un microbuz cu călători şi a luat foc

Un bărbat a murit carbonizat şi alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, vineri seară, pe podul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, în oraşul constănţean Ovidiu, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-un microbuz cu călători şi apoi a luat foc.

Potrivit reprezentanţilor Seviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 22,15, pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu, pe podul care traversază Canalul Dunăre-Marea Neagră, în momentul în care şoferul Daciei Logan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz care transporta pasageri între Constanţa şi Năvodari şi în care se aflau zece persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului puternic, autoturismul Dacia Logan a luat foc.

Echipaje ale pompierilor, Poliţiei şi Ambulanţei s-au deplasat spre locul accidentului, dar o persoană aflată în Dacia Logan a murit carbonizată.

De asemenea, în urma accidentului, o altă persoană aflată în autoturism, dar şi patru pasageri din microbuz au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” au lichidat incendiul ce cuprinsese Dacia Logan, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe DN 2A în zona respectivă fiind blocat pe ambele sensuri de mers.

Circulaţia între Ovidiu şi Constanţa este deviată, în prezent, pe DJ 226 Lumina - Năvodari, cu continuare pe DC 86 Năvodari - Mamaia.

 

Sursa: Comisarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...