Contestația la decizia de lasare în libertate a polițiștilor acuzați că au mușamalizat un accident, judecată la TB

Contestația la decizia de lasare în libertate a polițiștilor acuzați că au mușamalizat un accident, judecată la TB

Tribunalul București judecă joi contestația procurorilor la decizia instanței de a-i lăsa în libertate pe cei opt polițiști acuzați că au mușamalizat un accident rutier, printre care se află și adjunctul Poliției Rutiere București, Daniel Piștea. Pe 1 august, Judecătoria sectorului 1 a decis că Daniel Piștea și alți șapte polițiști de la Brigada Rutieră și Secția 2 din Capitală, acuzați că au încercat să mușamalizeze un accident rutier, vor fi cercetați în libertate.

Magistrații au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt polițiști.

Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Piștea, adjunct la Brigada Rutieră București și Ioan Daniel Bocan, șeful Secției 2 Poliție, împreună cu alți doi polițiști de la Brigada Rutieră, Liviu Daniel Cânea și Auraș Eugen Țuțui, precum și trei agenți de la Secția 2 de Poliție, Mihăiță Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, sunt acuzați de procurori că au încercat să mușamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

Surse judiciare susțineau la acea vreme că Marius Maghiari ar fi accidentat o femeie pe raza Secției 2 Poliție din Capitală, însă polițiștii au încadrat evenimentul drept accident de muncă. Polițistul ar fi încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă cu femeia, după care i-ar fi oferit bani pentru a nu depune plângere împotriva lui. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…

5 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate