Contestația la decizia de lasare în libertate a polițiștilor acuzați că au mușamalizat un accident, judecată la TB

Contestația la decizia de lasare în libertate a polițiștilor acuzați că au mușamalizat un accident, judecată la TB

Tribunalul București judecă joi contestația procurorilor la decizia instanței de a-i lăsa în libertate pe cei opt polițiști acuzați că au mușamalizat un accident rutier, printre care se află și adjunctul Poliției Rutiere București, Daniel Piștea. Pe 1 august, Judecătoria sectorului 1 a decis că Daniel Piștea și alți șapte polițiști de la Brigada Rutieră și Secția 2 din Capitală, acuzați că au încercat să mușamalizeze un accident rutier, vor fi cercetați în libertate.

Magistrații au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt polițiști.

Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Piștea, adjunct la Brigada Rutieră București și Ioan Daniel Bocan, șeful Secției 2 Poliție, împreună cu alți doi polițiști de la Brigada Rutieră, Liviu Daniel Cânea și Auraș Eugen Țuțui, precum și trei agenți de la Secția 2 de Poliție, Mihăiță Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, sunt acuzați de procurori că au încercat să mușamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

Surse judiciare susțineau la acea vreme că Marius Maghiari ar fi accidentat o femeie pe raza Secției 2 Poliție din Capitală, însă polițiștii au încadrat evenimentul drept accident de muncă. Polițistul ar fi încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă cu femeia, după care i-ar fi oferit bani pentru a nu depune plângere împotriva lui. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…