Copos rămâne în închisoare

Copos rămâne în închisoare

Copos rămâne în închisoare. Decizia de eliberare condiţionată va fi luată pe 25 febuarie. Cum îşi motivează fostul patron al Rapidului cererea de a părăsi Penitenciarul Rahova.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a sperat să părăsească închisoarea miercuri, în momentul în care s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 5 pentru a i se aproba cererea de eliberare condiţionată. Totul, după ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat dosarul de eliberare pe numele său, motivele fiind acelea date de vârsta înaintată (62 de ani în luna martie) şi de faptul că a scris mai multe cărţi pe durata încarcerării sale. Totuşi, potrivit sport.ro, decizia magistraţilor a fost amânată pentru 25 februarie. Indiferent de decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, hotărârea va putea fi contestată, sentinţa definitivă în acest caz urmând să fie dată de Tribunalul Bucureşti.

Copos are de executat patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a decis să nu fie aplicat un spor de pedeapsă, în urma contopirii condamnărilor primite în dosarele Loteria I şi cel privind transferurile de jucători. În 25 august 2014, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe George Copos la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria I. În momentul în care a primit această pedeapsă, Copos se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

4 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

5 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…