Copos rămâne în închisoare

Copos rămâne în închisoare

Copos rămâne în închisoare. Decizia de eliberare condiţionată va fi luată pe 25 febuarie. Cum îşi motivează fostul patron al Rapidului cererea de a părăsi Penitenciarul Rahova.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a sperat să părăsească închisoarea miercuri, în momentul în care s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 5 pentru a i se aproba cererea de eliberare condiţionată. Totul, după ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat dosarul de eliberare pe numele său, motivele fiind acelea date de vârsta înaintată (62 de ani în luna martie) şi de faptul că a scris mai multe cărţi pe durata încarcerării sale. Totuşi, potrivit sport.ro, decizia magistraţilor a fost amânată pentru 25 februarie. Indiferent de decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, hotărârea va putea fi contestată, sentinţa definitivă în acest caz urmând să fie dată de Tribunalul Bucureşti.

Copos are de executat patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a decis să nu fie aplicat un spor de pedeapsă, în urma contopirii condamnărilor primite în dosarele Loteria I şi cel privind transferurile de jucători. În 25 august 2014, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe George Copos la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria I. În momentul în care a primit această pedeapsă, Copos se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”