Crezând că sunt pe caii de aur ai audienţei, Antenele îşi arată iar colţii la cablişti

Crezând că sunt pe caii de aur ai audienţei, Antenele îşi arată iar colţii la cablişti


Crezând că sunt pe caii de aur ai audienţei, Antena 1 și Antena 3 vor să iasă din lista must-carry.

 Antena Group a trimis o scrisoare către un cablist în care vorbește despre "potențiala renunțare la beneficiul aplicării principiului must carry" și cere o ofertă de preț din partea cabliștilor, scriepaginademedia.ro.

"Vă solicităm să ne comunicați termenii financiari pe care ați fi dispuși să îi oferiți în vederea retransmiterii posturilor de televiziune Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3, aparținând Antena TV Group SA și, respectiv, Antena 3 SA pe platforma dvs de cablu, în eventualitatea în care acestea nu vor mai beneficia de aplicarea principiului must carry."

Documentul trimis către cabliști și semnat de directorul general Sorin Alexandrescu nu menționează un preț anume, doar că:"oferta pe care ne-o veți comunica să fie raportată la valoarea pe care o aduce prezența în grila dvs de programe a posturilor de televiziune aparținând subscrisei și mandantei sale, valoare reflectată în indicii de audiență înregistrați de canalele Trustului Intact."

Nu este prima oară când trustul intact forţează obţinerea unor sume de bani mai mari pentru transmiterea programelor sale. Vă reamintim, în caz că a uitat cineva, Sorin Alexandrescu este trimis în judecată pentru şantajarea directorului unui operator de cablu. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul

5 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România