Cum s-a SINUCIS judecătorul de la Vâlcea

Cum s-a SINUCIS judecătorul de la Vâlcea

Scene socante au fost inregistrate sub ochii ingroziti ai trecatorilor din Râmnicu Vâlcea cu prilejul sinuciderii judecatorului Emil Marina.
 Apropiatii spun ca magistratul Emil Marina ar fi suferit de curand o depresie profunda. Ultimii care l-au vazut in viata au fost doi politisti, care au apucat sa urce pe terasa blocului, dar nu l-au mai putut salva. 

Judecatorul a stat cel putin 20 de minute pe terasa blocului de 10 etaje. Din gesturi, se vedea ca era extrem de tensionat, dupa cum povesteste barbatul care l-a zarit din blocul vecin.

"Cat am fumat eu o tigara, dansul a fumat 4 si se tot invartea pe acolo si atunci mi-am dat seama ca e foarte agitat. Am inteles ca era ceva in neregula si tot nu aparea nimeni si tot isi aprindea tigara de la tigara, nu stiu, apreciez eu ca in timpul asta a fumat vreo 10-15 tigari", a povestit un martor.

Cand si-a dat seama ca e ceva in neregula, barbatul si-a rugat sotia sa sune la 112. Intre timp, a si filmat scenele care urmau sa se transforme intr-o drama.

Dispeceratul politiei a trimis la locul indicat de martor cel mai apropiat echipaj de la ordine publica. Era format din doi agenti care nu aveau insa nici un fel de pregatire psihologica sau abilitati de negociere.

Complet nepregatiti pentru astfel de situatii, agentii n-au putut sa impiedice tragedia. Martorul sustine ca politistii ar fi apucat sa discute cu judecatorul.

"Chiar in momentul in care a incercat sa se arunce e pe filmarea respectiva, se vede cum un politist incearca sa-l prinda si nu a mai avut timp. A fost la cativa centimetri. La un moment dat, dupa ce au stat de vorba, dansul a tasnit si a sarit de pe bloc.. Dansul cumva i-a ocolit, politistii au incercat sa-l convinga ca sa se opreasca", a mai spus martorul.

Sefii politistilor spun insa ca nici nu s-a pus problema unei negocieri cu sinucigasul.

"A fost o intrebare neutra :"Buna ziua, ce faceti aici?". Apoi barbatul s-a aruncat", a declarat inspector Alina Teodorescu purtatorul de cuvant al IPJ Vâlcea.

Magistratul pare insa ca a premeditat totul. A ales un cartier cu cladiri inalte si a intrat in prima scara a carei usa a gasit-o descuiata.

"A spart geamul sus ca sa iasa pe bloc. Nu l-am vazut niciodata pe aici", a spus un alt martor.

Apropiatii vorbesc de o depresie care-l afectase profund pe judecatorul de 54 de ani.

"Era un om integru, isi vedea de serviciu. Nu ne-am asteptat", a declarat Vasilica Stoinea, purtatorul de cuvant al Tribunalului Valcea.

Cunoscutii spun despre judecator ca era abatut si nu vorbea despre problemele care-l macinau.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...