Digi24 se dă de gol că în spatele RDS sunt banii lui Tărău/Cristi Citre a fost concediat pentru că l-a făcut nesimţit pe Ponta, pe contul său de Facebook

Digi24 se dă de gol că în spatele RDS sunt banii lui Tărău/Cristi Citre a fost concediat pentru că l-a făcut nesimţit pe Ponta, pe contul său de Facebook

Jurnalistul Cristi Citre a fost concediat de postul de televiziune Digi 24 după ce a publicat pe contul său de Facebook un comentariu în care îl critica pe premierul Victor Ponta.

Contactat de ReporterVirtual, Citre a povestit că după ce luni a postat pe Facebook comentariul în care se întreba cu referire la Ponta dacă „mai are cineva vreo îndoială că omul e bolnav, nesimțit și fără discernământ”, marți a fost chemat de redactorul șef Cosmin Prelipceanu, care i-a transmis că „a sărit calul pe Facebook”.

Fără să-mi indice postarea respectivă, mi-a spus că am sărit calul pe Facebook, am citat. Și mi-a spus că noi, jurnaliștii, n-avem dreptul la opinii. N-a fost o discuție mai lungă deoarece nu aveam ce discuta mai mult”, a relatat Citre.

Jurnalistul a adăugat că redactorul șef i-a transmis că din acel moment colaborarea s-a încheiat.

Incredibil. Şi este uluitor că un ratat ca Prelipceanu, un zero ca jurnalist, care se prosteşte prin studiou ca o babă beată, punând întrebări redundante, îţi dă o asemenea veste. Suntem alături de Cristi Citre. Un jurnalist de televiziune care a crescut sănătos şi nu îşi bate joc de meserie. 

Să nu mai vorbim că este vorba despre un atentat grav la libertatea de conştiinţă a individului. Pentru care, într-o ţară civilizată, acest rahat de Prelipceanu, cu postul lui de doi lei, ar fi plătit amenzi uriaşe.

Iată postarea lui Cristi Citre

Mai are cineva vreun dubiu ca omul e bolnav, nesimtit si fara discernamant? Ca isi bate joc, ca iti rade in fata, ca te minte fara sa clipeasca? Dupa ce azi la Cotroceni isi curata scamele de pe sacou si isi dadea ochii peste cap de plictiseala, dupa ce ca a dovedit ca este un habarnist total in materie de economie, iata ce declara Victor Ponta (la RTV, of course):

„L-am văzut nervos, transpirat, roşu la faţă. La așa zisele consultări de la Cotroceni, Traian Băsescu a dovedit că nu stăpânește termenii economici. E o catastrofă”

Eu il cunosc foarte bine pe domnul Basescu si stiam ca astazi ma va evita si ca va incerca sa isi canalizeze atentia spre doamna Petrescu. I-am spus si inainte ca nu are curaj sa vorbeasca cu mine (...) Dar a facut fata foarte bine si a raspuns argumentat"

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Marea ofensivă rusă se va încheia până în aprilie și nu va avea succes”