DNA cere din nou judecătorilor ARESTAREA Elenei Udrea

DNA cere din nou judecătorilor ARESTAREA Elenei Udrea

Procurorii DNA au trimis către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererea de arestare a Elenei Udrea în Dosarul Gala Bute.

Camera Deputaţilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea deputatului Elena Udrea, în Dosarul Gala Bute. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzată de luare de mită. Aceasta a fost audiată la DNA marţi dimineaţa, când i s-au adus oficial la cunoştinţă acuzaţiile, iar procurorii o vor din nou în arest preventiv, la doar câteva zile după ce a fost plasată în arest la domiciliu într-un alt dosar (Microsoft).

Pe numele Elenei Udrea există avize de arestare preventivă în Dosarul Gala Bute din partea Camera Deputaţilor, una în 9 februarie şi cealaltă în 23 februarie. În cazul celui de-al doilea aviz, avocatul Elenei Udrea a susţinut că avizul nu a fost dat legal, pentru că nu a existat o majoritate calificată în Camera Deputaţilor (50% plus 1 din total deputaţilor).


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”