DNA face PERCHEZIȚII la Cluj

DNA face PERCHEZIȚII la Cluj

DNA efectueaza perchezitii vineri la noua adrese din Cluj Napoca. Printre acestea se numara si sediile a doua institutii publice. Potrivit unor surse judiciare, una dintre ele ar fi Agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca.

Iata ce spun procurorii:

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015, se arată în comunicatul DNA.

În cursul zilei de 13 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria