DOBITOCUL cu "Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii" a DEMISIONAT

DOBITOCUL cu "Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii" a DEMISIONAT

Sorin Cimpeanu a anuntat ca Vasile Salaru, secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar care le-a indemnat pe fete: "Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii!", si-a dat demisia.  "Domnia sa va reveni intr-o conferinta de presa cu mai multe explicatii, pentru nu isi asuma integral acea declaratie", a afirmat ministrul Educatiei, la B1 TV.

"Vă pot confirma aceste informații. În urma unor discuții cu secretarul de stat, a înțeles să își înainteze demisia pentru a nu afecta sistemul de învățământ într-o manieră și mai apăsătoare. Domnia sa va veni cu detalii pentru a explica ce a vrut să zică în acea declarație, pe care nu și-o asumă integral", a declarat ministrul Educației.

Șelaru a declarat că elevele ar trebui să se ghideze după enunţul: "Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii", pentru ca să "se integreze mai uşor în societate", dar şi să înveţe inclusiv tehnica servirii ceaiului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”