Doi poliţişti, reţinuţi după ce au violat o fată de 15 ani fugită dintr-un centru de plasament

Doi poliţişti, reţinuţi după ce au violat o fată de 15 ani fugită dintr-un centru de plasament

Doi poliţişti de la Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au violat o fată în vârstă de 15 ani, care era internată într-un centru de plasament şi pe care au găsit-o pe stradă, după ce fugise din centru. Potrivit unor surse din Poliţie, doi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi au fost reţinuţi, joi, sub acuzaţia de viol.

Bărbaţii, care lucrează ca poliţişti în cadrul IPJ Călăraşi, sunt suspectaţi că în cursul zilei de miercuri au violat o adolescentă de 15 ani, care plecase dintr-un centru de plasament şi pe care au găsit-o pe o stradă din municipiul Călăraşi.

Joi, cei doi poliţişti au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de vineri vor fi duşi la Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Conform surselor citate, fata nu ar fi reclamat la poliţie violul, ci colegii celor doi au aflat despre faptă şi s-au autosesizat.

Fata era instituţionalizată în Centrul de plasament "Sfântul Ştefan" din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, de unde fugise luni, fiind găsită apoi şi dusă într-un alt centru de plasament, de unde a fugit din nou.

Potrivit reprezentanţilor centrului din comuna Perişoru, fata era în centrul de plasament în condiţiile în care mama acesteia nu o doreşte, iar tatăl acesteia este plecat la muncă în străinătate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale