Doi români şi opt italieni, răniţi într-un jaf armat la un supermarket din Italia -La Repubblica

Doi români şi opt italieni, răniţi într-un jaf armat la un supermarket din Italia -La Repubblica

Doi cetăţeni români şi opt italieni au fost răniţi într-un jaf armat comis de doi indivizi la un supermarket situat la periferia oraşului italian Napoli, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica. Atacul armat a avut loc miercuri după-amiază într-un supermarket al reţelei ETE situat în localitatea Ottaviano, la periferia oraşului italian Napoli, în sudul Italiei.

Doi carabinieri înarmaţi aflaţi în timpul liber au încercat să jefuiască magazinul, dar au întâmpinat rezistenţa celor doi proprietari. Potrivit ziarului La Repubblica, autorii jafului sunt doi carabinieri originari din localităţile Cercola şi Chioggia (provincia Napoli), dar activi în oraşul Mestre (nordul Italiei).

După un schimb de focuri, carabinierii au fugit, fiind urmăriţi cu maşina de proprietari, implicaţi, din cauza vitezei, într-un grav accident.

 Potrivit Corriere della Sera, atacatorii nu sunt carabinieri, ci alţi doi indivizi care au reuşit să fugă. Cei doi carabinieri aflaţi în timpul liber ar fi intervenit pentru oprirea jafului, fiind răniţi în schimbul de focuri.

Zece persoane au fost rănite în schimbul de focuri de la supermarket şi în accidentul rutier produs în timpul urmăririi, patru dintre răniţi fiind în stare gravă.

Printre răniţi figurează şi doi imigranţi români, transportaţi, potrivit La Repubblica, la Spitalul Sarno.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa