Două foste prietene ale tânărului din Segarcea care avea SIDA, depistate cu HIV

Două foste prietene ale tânărului din Segarcea care avea SIDA, depistate cu HIV

Două foste prietene ale tânărului din Segarcea care avea SIDA şi care a murit săptămâna trecută au fost depistate ca fiind infectate şi ele cu virusul HIV, una dintre fete fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova.

Două fete, foste iubite ale tânărului, care au făcut testul HIV au aflat că sunt infectate cu acest virus. Una dintre fete a primit tratament acasă, iar cealaltă este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova.

Fetele se numără printre fostele iubite ale tânărului, iar apropiaţii acestora spun că abia la înmormântare s-a aflat că băiatul era bolnav.

“În ziua morţii s-a aflat, după ce un prieten al lui a văzut certificatul de deces şi atunci ne-am alarmat şi am trimis copiii la controale. Până să vină rezultatul, am stat ca pe ghimpi. Eu am un băiat care a avut o relaţie cu o fată, iar fata a făcut testul după fiul meu şi a aflat că este pozitiv primul test, la ea. Fiul meu a făcut două teste şi este bine, nu are, dar nu sunt liniştit, că după şase luni se ştie sigur. Ei au fost un grup de fete şi băieţi, studenţi, care au avut o prietenie frumoasă, dar nu s-a ştiut de boală. Erau zvonuri, dar el nu a spus niciodată că are, a negat mereu. Acum am aflat că a avut mai multe prietene, relaţii sexuale şi două s-au confirmat. Ştiu sigur asta, pentru că una dintre fete i-a arătat certificatul fiului meu şi era confirmat, dar era primul test şi acela nu e foarte elocvent. Ea ia un tratament acum”, a spus tatăl unui băiat care a avut o relaţie cu una dintre fetele infectate cu HIV.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

2 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 De ce SUA s-au înșelat atât de mult în privința competenței armatei ruse. Bilanțul experților militari