DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”