DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.


populare
astăzi

1 VIDEO Ucraina, lovitură în inima aviației strategice ruse / A distrus un aparat-radar rar A-100 și avionul secret A-60 care transportă un sistem laser d…

2 VIDEO Asta a filmat o dronă ucraineană în Pokrovsk, cel mai fierbinte punct al luptelor sângeroase cu Rusia...

3 Ăsta este ministrul Apărării din România? / După ce citiți, să încercați să vă răspundeți la întrebarea despre diferența dintre USR și PSD...

4 Judecătoare: „Justiția, ca în anii '50, cînd se practica mascarada judiciară” / „Prescripția, cea mai mare escrocherie, pentru salvarea marii corupții”

5 Uite o informație care spune multe despre ce medici vom avea în anii următori...