DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

2 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”