DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.


populare
astăzi

1 BREAKING Încep represaliile împotriva magistraților care au depus mărturie în documentarul Recorder despre Justiție. Primul e Laurențiu Beșu

2 Recorder / Documentar devastator despre starea Justiției din România, în ziua în care CCR decide dacă magistrații își merită pensiile speciale

3 Mesajul dur al unui profesor de Drept: Dacă un neurochirurg de 65 de ani poate opera, și un judecător poate pronunța divorțuri

4 VIDEO Judecătoare: „Există probe” / Lia Savonea, liderul „structurii piramidale” / „Nu știu dacă funcționează ceva în România mai bine decât corupția din …

5 BREAKING Cine e judecătoarea care a luat cuvântul, în fața celor 13 șefi ai ei și în fața presei, și a dat dreptate colegului său din documentarul Rec…