DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă


DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Rețetă rapidă și modernă / FOTO: divahair.ro

DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNI. Preparare:

Amestecă zahărul si căpşunile intr-un vas adânc şi incălzeşte la foc, aproximativ 5 minute, până când sosul rezultat este limpede. Ia de pe foc si incorporează zeama de lămâie, apoi acoperă cu o cârpş sau un prosop, uşor, fără să strângi si lasă să se odihnească peste noapte.

In ziua următoare, pregăteşte totul pentru a pune dulceaţa de căpşuni la borcane. Dă in clocot apa dintr-un vas adanc si sterilizeaza borcanele si capacele, cam 5 minute. Stinge focul, dar lasa borcanele si capacele in apa fierbinte pana cand esti gata sa le folosesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990