Dumbravă: Dacă e o lovitură de stat, justiția are o problemă; dacă nu, cei care afirmă au o problemă

Dumbravă: Dacă e o lovitură de stat, justiția are o problemă; dacă nu, cei care afirmă au o problemă

Judecătorul Horațius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a susținut că trebuie discutat în plenul CSM pe marginea afirmațiilor privind o posibilă lovitură de stat și ceea ce s-a întâmplat marți în Parlament, când deputații au respins începerea urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta.

''Sper să discutăm în plen, eu sper să ridice (n.r. — această problemă) colegii procurori. În orice caz, legătura între lovitură de stat și ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, cererea procurorului general, trebuie discutat. (...) Dacă într-adevăr este o lovitură de stat, justiția are o problemă. Dacă nu este o lovitură de stat, cei care fac astfel de afirmații au o problemă'', a spus miercuri Dumbravă, la sosirea la CSM.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...