Dumbravă: Dacă e o lovitură de stat, justiția are o problemă; dacă nu, cei care afirmă au o problemă

Dumbravă: Dacă e o lovitură de stat, justiția are o problemă; dacă nu, cei care afirmă au o problemă

Judecătorul Horațius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a susținut că trebuie discutat în plenul CSM pe marginea afirmațiilor privind o posibilă lovitură de stat și ceea ce s-a întâmplat marți în Parlament, când deputații au respins începerea urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta.

''Sper să discutăm în plen, eu sper să ridice (n.r. — această problemă) colegii procurori. În orice caz, legătura între lovitură de stat și ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, cererea procurorului general, trebuie discutat. (...) Dacă într-adevăr este o lovitură de stat, justiția are o problemă. Dacă nu este o lovitură de stat, cei care fac astfel de afirmații au o problemă'', a spus miercuri Dumbravă, la sosirea la CSM.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!