Ecaterina Andronescu: PSD ar trebui să organizeze, cât mai repede, un congres

Ecaterina Andronescu: PSD ar trebui să organizeze, cât mai repede, un congres

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat vineri, într-o conferință de presă la Oradea, că este necesară organizarea cât mai curând a unui congres pentru alegerea unui președinte al partidului.

'Nu cred că PSD se află într-o situație în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situație. Cred că preocuparea noastră și puterea PSD stă în organizațiile județene, care, fără îndoială, nu numai din județul Bihor, din județele prin care adesea trec, sunt organizații puternice și care ne pun în situația să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem', a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ea a adăugat că are încredere în colegii săi, care 'cu inteligență, înțelepciune și pricepere' vor trece destul de repede peste acest moment, care, din exterior, pare mai dificil.

'Cred că suntem un partid suficient de consolidat și de bine așezat și din punct de vedere al resurselor umane de care dispunem în așa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea și să susținem guvernul în proiectele foarte importante nu pentru PSD și nu pentru liderii acestui partid, ci pentru cei care au așteptări ca o guvernare să producă efecte favorabile', a spus Andronescu.

Senatorul PSD s-a arătat convinsă că după reducerea TVA-ului la produsele alimentare, după restituirea resurselor financiare pe care le-au oprit guvernele anterioare, dar și alte măsuri cu efecte benefice pentru economia țării, PSD are toate motivele să continue guvernarea până la încheierea mandatului. 'Chiar și să ne prezentăm în fața electoratului în 2016 cu rezultatele acestei guvernări și să cerem să primim sau nu un alt mandat pentru următoarea perioadă', a conchis Ecaterina Andronescu.

Președintele Comisiei de învățământ de la Senat a fost invitată la Oradea de către conducerea Universității de stat, unde a avut discuții pe tema legii educației, în diverse aspecte privind învățământul universitar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …