Elena Udrea: Nu mai bine mă ardeţi pe rug?

Elena Udrea: Nu mai bine mă ardeţi pe rug?

Elena Udrea se intreaba daca nu ar fi mai bine sa fie arsa pe rug, decat sa se joace acest "teatru absurd" in care doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa sa sunt arestati.

"Opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in doua saptamani formulate de procurori iimpotriva mea, dintre care trei in numai doua ore!
Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania!
Totul este facut pe repede inainte. Zeci de acuzatii total nefondate. Numai denunturile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toti cei implicati, chiar daca fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi.
Arestati, doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa mea!
Nu mai bine ma ard pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?", a scris ea, pe contul sau de Facebook.

Postarea sa vine dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru miercuri, ora 08.00, termenul pentru judecarea cererii DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de luare de mita in dosarul "Gala Bute".

Cererea DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale in dosarul "Gala Bute", in care Elena Udrea este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor cu 218 voturi "pentru" si 76 "impotriva".

Si solicitarea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in acelasi caz a fost aprobata de deputati cu 170 de voturi "pentru" si 118 "impotriva".


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro