EXCLUSIV/ Adrian Duicu, la solicitarea lui Ion Toma, preşedintele PSD Olt, l-a chemat pe Bercea Mondial la Costeşti pentru a face poze cu Băsescu/Bercea le-a povestit apropiaţilor că i-a dat lui Duicu două mahmudele

EXCLUSIV/ Adrian Duicu, la solicitarea lui Ion Toma, preşedintele PSD Olt, l-a chemat pe Bercea Mondial la Costeşti pentru a face poze cu Băsescu/Bercea le-a povestit apropiaţilor că i-a dat lui Duicu două mahmudele

Vă prezentăm amănunte incredibile despre cum a fost pregătită scena, ajunsă celebră, din localitatea vâlceană Costeşti, unde preşedintele României, Traian Băsescu, a fost pus în faţa faptului împlinit şi înconjurat de cei doi membri ai familiei Sandu Anghel. Celor care se lasă duşi de val şi nu ştiu realitatea, Traian Băsescu a mers la Costeşti, la Ziua Culturală a Romilor, la invitaţia lui Dorin Cioabă. Nici măcar Cioabă nu a ştiut că Bercea va fi prezent. Însă  imaginile prezentate de televiziuni au dus pe toată lumea în eroare, părând că doar Bercea şi Băsescu au fost participanţi la eveniment. Toate aceste lucruri au fost pregătite cu migală în laboratoarele de campanie ale lui Mircea Geoană şi PSD. Iar unul din pionii care au contribuit la acest film a fost fostul preşedinte al PSD Olt, despre care toată suflarea pesedistă ştie că era foarte apropiat de Mircea Geoană. Dealtfel, la acel moment, Toma era şi vicepreşedinte regional pentru Oltenia. Toma l-a dat jos de la conducerea Organizaţiei PSD Mehedinţi pe deputatul Eugen Nicolicea, actual ministru în Guvernul Ponta, şi l-a instalat preşedinte interimar pe Adrian Duicu, un interlop local. Cu adânci relaţii în lumea ţigănească prin clanurile de la Strehaia. Iar Eugen Nicolicea ştie despre ce vorbim. 

Aşa cum noi am prezentat deja, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, îşi cumpărase de la Dorin Cioabă, Regele Internaţional al Romilor, în luna iulie 2009, titlul de Preşedinte al Romilor din România. Nu întâmplător, pentru că întâlnirea de la Costeşti chiar aşa a fost prezentată, de televiziunile pesediste, ca întâlnirea dintre preşedinţi. De aceea se explică şi de ce Antena3 difuzează cele mai diverse ipostaze de la evenimentul din 2009. Ei au fost singurii care au filmat pentru o anume temă. 

Înscăunarea lui Bercea a avut loc la Slatina, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt. Consiliul Judeţean, la solicitarea lui Ion Toma, cel care îl pusese preşedinte pe Paul Stănescu, nu a luat nici un ban drept chirie. La eveniment au participat doar membri din conducerea PSD Olt, în frunte cu mâna dreaptă a lui Toma, de la acea vreme, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Marius Oprescu, în fotografie, lângă Bercea, şi Emil Moţ, actual deputat, fiul unei judecătoare de la Curtea de Apel Craiova, Maria Moţ.

Bercea a povestit unor apropiaţi că, la rugămintea lui Ion Toma, prin intermediul lui Adrian Duicu a ajuns la Costeşti. Şi că i-a dat lui Duicu două mahmudele, ca o atenţie, pentru afaceri viitoare.

Acum toată lumea vorbeşte doar despre prezenţa lui Băsescu, însă la Costeşti au fost prezenţi şi Ion Toma, împreună cu Duicu. S-au şi salutat cu preşedintele. Ca nişte slugi. Toate aceste amănunte sunt cunoscute de mulţi membri ai PSD Olt, în frunte cu actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Paul Stănescu.

Ce mai trebuie spus. Traian Băsescu cunoaşte de mult aceste amănunte. Ca mulţi alţii de asemenea. Însă cum ar putea preşedintele să iasă să povestească astfel de lucruri? 

Ar putea Băsescu să iasă să spună că, în singura seară când a fost Geoană preşedinte, Bercea Mondial a dus la sediul PSD Olt un bax de sticle de şampanie şi a sărbătorit alături pesedişti falsa victorie? Sau era infiltrat?

Apropo, Antena3 deţine şi imagini cu Duicu şi Toma dând mâna cu Băsescu. De ce nu le difuzează?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...