EXCLUSIV/Ponta pompează banii noştri în venele Antenei3 pentru a-şi salva oficina de manipulare de la faliment

EXCLUSIV/Ponta pompează banii noştri în venele Antenei3 pentru a-şi salva oficina de manipulare de la faliment

În cursul zilei de luni, şeful de cabinet al primului-ministru, Vlăduţ Stoica, a vut mai multe întâlniri de taină cu responsabili din cele două bănci de stat şi cu mai mulţi manageri de regii naţionale. La rândul său, aşa-zisul ideolog Mirel Palada, a avut întâlniri cu şefii agenţiilor de publicitate de casă ale PSD. Toată această vânzoleală precipitată are un singur scop: salvarea de la faliment a Antenei3. Care, la acest moment, şi mult timp de-acum încolo, nu va mai avea bani în cont. De aceea, instituţiile abilitate ale statului trebuie să fie foarte atente la modalităţile prin care Gâdea şi Ponta vor manevra pentru ca banii din publicitatea furnizată de bănci, regii şi societăţi de stat să ajungă la Antena3. Pentru că, în mod sigur, ANAF şi celelalte entităţi care sunt sub autoritatea directă a Guvernului, nu vor fi interesate de aceste aspecte.

Comisarul.ro va face în zilele următoare dezvăluiri despre planurile de campanie ale PSD. Pentru că, ,,Plimbarea de duminică '' nu a fost decât un test, ca un şpriţ uşor de vară. Planul, bine pus la punct de mai mult timp, are în centrul său Antena3. 

Regretăm sincer făţărnicia absurdă din presa aşa-zis de dreapta care a trecut sub tăcere prezenţa autocarelor cu pesedişti aduşi la manifestaţia de duminică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”