EXPLOZIE puternică într-un bloc din Oneşti. Trei persoane au fost rănite

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Oneşti. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţă, într-o explozie produsă într-o garsonieră dintr-un bloc din municipiul Oneşti, în urma deflagraţiei 11 locuinţe suferind diverse avarii.

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Oneşti. Trei persoane au fost rănite (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, explozia s-a produs într-una din cele 85 de garsoniere dintr-un bloc situat pe strada Victor Babeş din municipiul Oneşti, cel mai probabil în urma acumulării de gaze de la o butelie de aragaz.

În urma exploziei, cele trei persoane aflate în locuinţă - doi fraţi de 56 şi 57 de ani şi o femeie de 46 de ani - au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spitalul din localitate.

"Cele trei victime au suferit arsuri de gradele I şi II. Bărbatul de 56 de ani are arsuri la faţă şi membre, fratele acestuia este ars pe mâini şi pe trunci, iar femeia are arsuri pe 25 la sută din suprafaţa corpului şi a suferit şi un şoc traumatic în urma exploziei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

De asemenea, în urma deflagraţiei geamurile şi uşile a 11 din cele 17 garsoniere aflate pe palierul locuinţei unde a avut loc explozia au fost avariate, la fel ca şi geamul lateral al unui autoturism aflat lângă bloc. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…