Femeie cercetată pentru crimă, după ce nou-născutul acesteia a fost găsit într-un tomberon

Femeie cercetată pentru crimă, după ce nou-născutul acesteia a fost găsit într-un tomberon

O femeie de 32 de ani, din Târgu Ocna, judeţul Bacău, este cercetată de poliţişti pentru o posibilă crimă, după ce nou-născutul acesteia a fost găsit într-un tomberon, unde fusese aruncat într-o pungă de către un angajat al femeii, la solicitarea acesteia.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, ancheta în acest caz a fost declanşată în urma sesizării făcute de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce femeia din Târgu Ocna a ajuns la maternitatea unităţii medicale, având semnele unui naşteri recente.

În urma primelor cercetări, poliţiştii băcăuani au stabilit că femeia a născut la domiciliu, a pus copilul într-un pungă, iar apoi a apelat la un angajat, de la spălătoria pe care o deţine, pentru a o arunca la gunoi. De altfel, nou-născutul a fost găsit de către anchetatori într-un tomberon din oraşul Târgu Ocna.

"Cadavrul copilului a fost ridicat şi predat medicilor legişti, în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. În acest caz, s-a întocmit dosar penal pe numele femeii pentru uciderea nou-născutului”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

În funcţie de rezultatul necropsiei, tânăra de 32 de ani va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a decis să-şi arunce copilul la tomberon.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /