Fost senator PNL, condamnat definitiv la închisoare şi muncă în folosul comunităţii

Fost senator PNL, condamnat definitiv la închisoare şi muncă în folosul comunităţii

Un fost senator PNL, acuzat de fapte de corupție, a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi la 90 de zile muncă neremunerată în folosul comunităţii. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Timişoara a menţinut sentinţa Tribunalului Caraş-Severin în cazul fostului senator Iosif Secăşan. Acesta a demisionat din Senat în aprilie 2008, imediat după declanşarea anchetei DNA, şi a scăpat astfel de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă procesele în care sunt implicaţi parlamentarii.

Fostul senator liberal Iosif Secăşan a fost trimis în judecată, în aprilie 2014, de procurorii DNA, el fiind acuzat de complicitate la infracţiunea de luare de mită şi complicitate la infracţiunea de dare de mită, după ce a intermediat pensionarea medicală unui pădurar. Secăşan este şi medic în cadrul Secţiei de urologie a Spitalului Judeţean din Reşiţa.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante