Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Groapa de gunoi a municipiului Deva fumegă de mai multe zile

Temperaturile ridicate din ultimele zile au declanșat autoaprinderea mai multor pungi de biogaz formate în interiorul gropii de gunoi a municipiului Deva, pompierii militari intervenind, de mai multe zile, pentru stingerea focarelor apărute, periodic, în zonă.

'Din cauza căldurii, pungile de metan rezultate în urma descompunerii gunoiului se autoaprind. Pompierii militari din Deva au intervenit, de vineri, pentru stingerea acestor focare ce se manifestă zilnic. La intervenție participă câte o autospecială cu 9.000 de litri de apă, alimentată periodic', a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, maior Anemona Doda.

Potrivit acesteia, focarele de autoaprindere sunt de dimensiuni relativ reduse, întinzându-se pe suprafețe de circa 200-300 metri pătrați.

Groapa de gunoi a municipiului Deva a fost închisă din data de 16 iulie, ca urmare a reglementărilor europene, deșeurile colectate fiind transportate acum la rampa din orașul Vulcan, în Valea Jiului. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD scade în continuare în sondaje! Însă încep surprizele!

2 HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”

3 ALERTĂ Bătăușii belgianului care promovează România de 23 de ani au fost ARESTAȚI! Amănunte ȘOCANTE

4 ALERTĂ Un nou TUN marca PSD? Avertismentul lui Rareș Bogdan

5 Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația