Groapa de gunoi a municipiului Deva fumegă de mai multe zile

Groapa de gunoi a municipiului Deva fumegă de mai multe zile

Temperaturile ridicate din ultimele zile au declanșat autoaprinderea mai multor pungi de biogaz formate în interiorul gropii de gunoi a municipiului Deva, pompierii militari intervenind, de mai multe zile, pentru stingerea focarelor apărute, periodic, în zonă.

'Din cauza căldurii, pungile de metan rezultate în urma descompunerii gunoiului se autoaprind. Pompierii militari din Deva au intervenit, de vineri, pentru stingerea acestor focare ce se manifestă zilnic. La intervenție participă câte o autospecială cu 9.000 de litri de apă, alimentată periodic', a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, maior Anemona Doda.

Potrivit acesteia, focarele de autoaprindere sunt de dimensiuni relativ reduse, întinzându-se pe suprafețe de circa 200-300 metri pătrați.

Groapa de gunoi a municipiului Deva a fost închisă din data de 16 iulie, ca urmare a reglementărilor europene, deșeurile colectate fiind transportate acum la rampa din orașul Vulcan, în Valea Jiului. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani