Groapa de gunoi a municipiului Deva fumegă de mai multe zile

Temperaturile ridicate din ultimele zile au declanșat autoaprinderea mai multor pungi de biogaz formate în interiorul gropii de gunoi a municipiului Deva, pompierii militari intervenind, de mai multe zile, pentru stingerea focarelor apărute, periodic, în zonă.

'Din cauza căldurii, pungile de metan rezultate în urma descompunerii gunoiului se autoaprind. Pompierii militari din Deva au intervenit, de vineri, pentru stingerea acestor focare ce se manifestă zilnic. La intervenție participă câte o autospecială cu 9.000 de litri de apă, alimentată periodic', a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, maior Anemona Doda.

Potrivit acesteia, focarele de autoaprindere sunt de dimensiuni relativ reduse, întinzându-se pe suprafețe de circa 200-300 metri pătrați.

Groapa de gunoi a municipiului Deva a fost închisă din data de 16 iulie, ca urmare a reglementărilor europene, deșeurile colectate fiind transportate acum la rampa din orașul Vulcan, în Valea Jiului. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

3 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

4 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

5 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …