Imagini noi cu baza militară de la Deveselu

Imagini noi cu baza militară de la Deveselu

În baza militară de la Deveselu se lucrează intens. O demonstrează noile imagini apărute recent pe internet și care au fost difuzate de Digi24. Baza va găzdui rachetele menite să protejeze statele NATO de un eventual atac din exterior.
 Fotografiile au fost postate de soldați pe o rețea de socializare. În una dintre imagini apar doi sergenți care citesc instrucțiunile înainte de a testa sistemul electric al bazei de suport naval, iar în altă poză se văd cablurile cu ajutorul cărora va fi instalat acest sistem.

În alte două fotografii apare un bazin de peste 100.000 de litri care va fi instalat în bază și din care militarii se vor aproviziona cu apă.

Lucrările la baza militară din judeţul Olt au început în 2013 și au costat statul american aproape 400 de milioane de dolari.

Conform planurilor, baza va deveni operaţională până la finele acestui an şi va fi prima unitate din Europa unde va fi amplasat sistemul antibalistic, format din 24 de interceptoare antirachetă.

În total, aici vor lucra peste 400 de militari americani, iar comanda bazei este deţinută în totalitate de Forţele Navale Americane.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

4 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina

5 Hopa! Ciolacu, reacție isterică după declarațiile lui Rareș Bogdan! Vrea să acopere scandalul cu pesedistul de…