Incendiu la bordul unei nave militare aflate în reparații la Șantierul Naval Capu Midia

Incendiu la bordul unei nave militare aflate în reparații la Șantierul Naval Capu Midia

La bordul unei nave militare aflate în reparații în Șantierul Naval Capu Midia a izbucnit miercuri un incendiu, informează un comunicat al MApN.

Este vorba despre puitorul de mine "Viceamiral Constantin Bălescu" din Divizionul 146 Nave Minare-Deminare al Forțelor Navale, care se află în reparații începând cu data de 1 decembrie 2014.

O comisie a Statului Major al Forțelor Navale va stabili circumstanțele producerii incidentului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea", autoritățile au fost alertate despre incendiu prin numărul de urgențe 112, la fața locului deplasându-se 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Detașamentul de pompieri Constanța Oraș și două de la Stația de pompieri Midia-Năvodari, sub coordonarea șeful ISU, colonel Constantin Gheorghe.

"La sosirea echipajelor profesioniste din cadrul ISU Constanța incendiul se manifesta la pupa navei 'Viceamiral Constantin Bălescu' a Forțelor Navale, existând pericolul propagării acestuia la celelalte compartimente", conform unui comunicat al ISU "Dobrogea". 

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, limitând considerabil pagubele materiale. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa